tisdag 13 november 2012

Ibland liksom!

Försöker bli klar med Rasmus rum! Ville ha hjälp med att få bort ett fönster bräde som jag inte vill ha kvar! Ena skruven satt som berget, Bosse skulle hjälpa mig. Han försökte men fick inte bort den. Jag föreslog att vi kanske kunde buckla bort den, han började å det gick inte. Vet inte riktigt varför men han försökte slå lite på den dära järn grejen,'å vad fan händer????? Jo han lyckas ju så klart slå av den! Va fan liksom?! Nu gick den av i två delar varpå den ena delen sitter fast i väggen med en skruv jävel som jag inte får bort!!!! Irriterande värre. Själva " hyllan" hade jag tänkt ha på väggen med lite kort å ljus. Å han svarar att det e ju bara att köpa nya fästen! Ja, jo det e ju klart. Men hade han varit lite mer försiktig så hade det inte behövts!
Trädet e klart iaf, ska spray måla något mer på väggen så det blir lite sago skog över det hela. Hoppas att det blir bra!
Nu e det bara fem dagar kvar till operationen! Skapligt nervös, känner efter hela tiden om jag har ont i halsen osv! Intalar mig nästan att jag nog börjar bli sjuk! Galet att göra så. Men jag är så rädd för att inte få opereras på måndag! Jag skulle inte palla mer naturdiet känner jag! Är inne på sjätte veckan nu så jag tycker verkligen att det räcker nu! Men vi får väl se vad som händer! ska försöka sova nu, försov mig i morse å vill inte göra det i morgon oxå!
Haha kortet på Rasmus är från igår, han tvär somnade i fåtöljen efter middagen å gick inte att få liv i honom. Bosse bar in honom i sängen å så Siv han hela långa natten! Det tar på krafterna att vara på dagis en hel dag;)

Inga kommentarer: