lördag 10 november 2012

Extra barn å 20 års kalas!

Fick ett extra barn här över natten! Lilla Molly mus fick sova här i natt då hennes pappa fick stora förhinder att komma å werra skulle på 30 års fest! Rasmus blev så himla jätte glad när han fick veta att hon sulle få sova hos honom!
Var på kalas i dag, Sandra blev 20 år !!! Kommer ihåg när hon föddes å det känns som igår!
En annan skum grej som hände va att en person som jag inte längre umgås med( av olika anledningar) var på samma kalas! Jag går inte omkring å e arg på henne eller så, men vi har inte prata eller setts på nästan ett år! Hur som helst så vart vi sittandes med våra barn på samma ställe, å vi pratade! Kanske inte så där jätte mycket men ändå. Å när hon skulle åka så kom hon fram å gav mig en kram å sa att vi ses! Samtidigt som det kändes skumt så blev jag glad på ett sätt. Kanske så var det här en början till att kunna umgås ibland igen? Vem vet, den som lever få se!!!!
Nu e det nio dagar kvar till min operation, paniken över vikten börjar trycka på! Men fasten det e fars dag i morgon å vi ska fira i sköllersta så ska jag INTE fuska något!
Jag går på löp bandet varje dag nu, svetten bara forsar på mig å det e jobbigt som fan! Men jag ger mig inte, jag ska öka nästa vecka från 15 min i väldigt snabb takt till 30 min! Hoppas jag verkligen pallar det! Ska börja sätta på musik till oxå, det brukar ju bättre då!
Inhandlade färg å penslar i dag till ungarnas rum! Så i veckan börjar jag måla! Lovar att lägga ut före å efter bilder. Dom har valt färgerna helt själv! Nu ska jag bara köpa lite tapet oxå. Ska kolla i Ullared ! Nu sova så jag orkar med barnen i morgon oxå!

Inga kommentarer: