lördag 27 oktober 2012

Slitsam dag

Har varit igång hela jäkla dagen. Dragit ut allt å då menar jag allt från Tindras rum. Möbler å leksaker högt å lågt har jag haft! Tog bort hennes säng då hon ville ha en mindre å skönare( med det menar jag mjukare) att ligga i. Resultatet blev över förväntan bra! Som ett helt nytt rum. Nu saknas bara snyggare väggar så är allt klart där inne. Men det får vi ta senare när vi har lite mera pengar att röra oss med! Sen blir det att ta tag i Rasmus rum å hallen! Men som sagt, inte just nu. Kanske skulle önska mig färg å tapeter i julklapp!? Men det e klart så arg å tjurig som jag varit de senaste veckorna så kanske tomten inte ger mig något i jul! Haha.
Jag kämpar på med min diet å längtar tills måndag då det e dax att väga sig igen! Hoppas på minst två kilo! Men vi får väl se vart det landar?! Ska ju på inskrivning nästa vecka, är nervös till tusen. Men det kommer att gå bra! Nu e det 16 dagar kvar tills operation , Gud så jag längtar.
Pratade med Weronicha i dag om en ny tattuering, tror verkligen att jag behöver en till. Hahahaha! Det är ett nödvändigt ont som min kropp verkligen , VERKLIGEN behöver!
Nä nu dax att natta barnen för 1000 : e gången!!!!!

Inga kommentarer: