torsdag 1 mars 2012

Flytt pågår.....


Började lite smått med några kartonger å påsar i går kväll bara för att vi fick nyckeln. I dag så har vi kört mera. Mamma kom in å satt hos barnen när jag å Bosse körde några vändor. Hämtade även min underbara syster Weronicha som hjälpte oss med några turer till huset sen höll mamma sällskap. Tack till er båda för hjälpen. Vill få dit lite möbler så att jag kan börja plocka upp saker på sin plats, men det mesta får vi ta på lördag. Vi tar så mycket vi kan i morgon, ska försöka få med alla madrasser så att vi kan sova där i morgon natt.

Nu till dagens största händelse!Min lilla prutta fyller hela 7 år. Jag älskar henne så fruktansvärt mycket. Hon fick öppna två paket i morse, ett playstation spel å en fin hjärt formad burk. När hon kom hem från lekis så fick hon en cd skiva, två par rid vantar, rid kängor, tröjor, en mobil.
Gissa vilken present hon blev gladast för???! Hon har suttit å pillat på mobilen hela eftermiddan å kvällen. Hon skickade iväg två oförklarliga sms, ett till Bosse å ett till mormor.
Mormor i sin tur ringde å frågade vem som hade det nr, för hon hade fått något konstigt sma *ASG*
Bilder på vårat nya hem kommer , måste bara fota lite först.
Älskar trädgården, har så många planer.
Sova nu så jag orkar upp i morgon. Då kommer dom å sätter upp parabolen åt oss.

Inga kommentarer: