måndag 19 december 2011

Hej igen!


Som vanligt så är det en evighet sen som jag skrev här, kommer på det så sent på kvällarna å då skuter jag upp det till nästa dag å nästa dag osv! Men det e typiskt mig. I dag mår jag över förväntan bra! Känner mig glad för första gången på jag vet inte hur länge. Känslan i kroppen kan nästan beskrivas som när man e nykär. Nåja, det är bara att passa på å njuta så länge det varar.
Blev sjukskriven lite längre, tills den 31/12. Jag skulle ha jobbat nästan hela julen, men nu får jag passa på att vila handen så jag är fit for fight igen i Januari. Tindra är hemma i dag, hon hade ont i magen i morse så jag lät henne va hemma. Inte för att jag tror att hon är så värst sjuk, men orka ta den diskutionen på morgonen. Det är så sällan hon e hemma nuför tiden så jag tänkte att det inte gjorde något.
Tog ett beslut i söndags, jag tog ingen tablett. Har inte tagit någon i dag heller. Jag hoppas på att jag inte behöver äta dom längre. Jag fick en sån otäck panik ångest attack här i förra veckan, å fasten jag tog extra tabletterna som ska vara för just det så hände ingenting! Förut har jag ju kunnat gråta när jag mått dåligt. Men på fullaste allvar så har jag inte fällt en enda tår sen jag fick medicinen utskriven. Det var en jätte olustig känsla att må så dåligt å inte kunna ge utlopp för sina känslor. Det vill jag inte vara med om igen. Så länge jag känner att jag klarar mig utan tabletter så är ju det bra, har aldrig gillat tanken på att äta "lycko piller", men jag provade nu. Men som sagt, så länge jag känner mig glad igen så är det bara att njuta.