onsdag 2 november 2011

Men så atte...


Ont i hela kroppen å det dåliga humöret vill inte sluta förfölja mig! Funderar på att göra en anmälan för stalking på;t. Trött är jag oxå, Rasmus hade maraton natt i natt. Tror jag la tillbaka honom ca 10 ggr innan hann somnade. Började sitt lopp runt 23.30 å gick i mål vid 01.20. Somnade till en stund och då kom Tindra. Hon somnade om som tur var direkt jag gick tillbaka med henne. Saknar min syster, vill åka dit å bara umgås å prata skit om allt å alla (mouahahahahahaha) Nej då men jag vill åka dit å bara vara, som det var förr. Funderar på vad det var som hände....???? Jo just ja, vuxenlivet med jobb och barn var det ju. Sen att hon landade i Kumla när hon flyttade tillbaka kan ju oxå ha med saken å göra. Men iaf så saknar jag henne. Har sparat lite gott att dricka i mitt barskåp som jag ska tas med till henne nån helg när inte jag jobbar då och hon är helt barnledig!!! Men när i framtiden det blir vet jag inte. Med tanke på att jag jobbar nästan varje helg å hon har skitstövlar till fäder åt sina barn så kan det ju dröja ett tag!!!
Ska skicka tillbaka min nya mobil på felsökning, och nu tänker många: vad va det vi sa!!!! Men jag tycker om min fina rosa NOKIA. Sen att jag alltid lyckas få dom det e fel på kan ju inte jag hjälpa, eller?
Vill åka tillbaka till Ullared. Blev inte klar med allt handlande. Men pengar gick det åt och det får man lida för resten av månaden. Men jag slipper ju köpa så många julklappar i november, alltid något. Längtar efter julen å allt julpynt. Det blir så mysigt då. Vet bara inte hur länge jag kommer ha en gran uppe! Den vilda bebin kommer väl att riva den när han far fram i gåstolen! Han e ju helt galen. Rycker å sliter i allt han får tag på. Han har lyckats riva ner en av krukorna i köksfönstret, blomman klarade sig men inte krukan då!!! Nåja det märks. Nu ska jag laga lite micro mat åt Tindra som har höstlov. Hon handlade billys pannkakor med choklad.

1 kommentar:

Weronicha Holm sa...

JAG SAKNAR DIG MEEEEEEEEEEEEEEE <3