tisdag 9 augusti 2011

Ingen tid.


Det händer så mycket i mitt liv, och jag har så lite tid känns det som! Lite tråkigt. Sommaren har gått väldigt fort, kanske för att jag fick sommarjobb. Har bara schema fram till den 22:a sen blir det till att vara hemma igen. Det känns väldigt tråkigt, men Oskar är ju som sagt va bara 6 månader. Har ju ingen som kan sitta här nattetid för att jag ska jobba liksom. Kanske ibland att Bosse kan vara hemma om jag blir inringd som vikarie. Annars så får jag allt vänta tills han börjar dagis.
Var till Åland med Tindra, Weronicha & Leo. Dom hade jätte roligt. Hon tjatar redan om när vi ska åka igen. Men det får dröja ett tag.
Mia från Stockholm har varit här på sitt årliga besök. Vi bestämmer varje år att jag ska komma till henne nästa gång, men av någon annledning så bommar jag det varje år!!!! Men nu i september så ska jag åka dit! Gå ut å dansa å äta gott samt prata minnen UTAN ett helt gäng ungar som avbryter! Jag längtar verkligen tills dess. Hoppas att hon har tid, man vet ju aldrig när man jobbar inom vården. Då kan allt hända.
Mår bättre nu än senast jag skrev och det var ju verkligen på tiden. Trött dock, men det kan ju bero på mina arbetspass. Känns som att jag inte gör annat än att äta å jobba.
Bosse jobbar i dag, så jag e hemma med barnen för första gången på flera månader. Känns jätte konstigt. Oskar skulle till BVC i dag så dom stora fick leka hos Tilda. Tack för hjälpen : )
Han växer så det knakar den lilla gossen. Har även tagit fram gå stolen till honom. Det går sakta men säkert frammåt. Nä nu e det dax att ännu en gång säga åt Rasmus att han ska sova middag.
Höres nästa gång, när det nu blir!

Inga kommentarer: