måndag 2 maj 2011

Tråkmåns


Allt är så fruktansvärt tråkigt. Bosse tittar på fotboll så jag har inte tillgång till tv förrens vid nio! Jag dööööör sitter ju alltid vid tvn på kvällen. JÄVLA FOTBOLL!!!!!
Har fuskat som fan dom senaste två veckorna med bantningen. Skyller på påsk å kanske dålig karaktär....
Men i dag satte jag fart igen, gick ju ner en del innan jag började fuska så nu har jag bestämt att innan en endaste godisbit glider in i min mun så måste jag ha gått ner ca 4,5 kilo! Hoppas det går fort, ja inte för att jag promt måste äta godis utan för att jag vill gå ner snabbt.
I morgon ska jag dansa lite zumba i vardagsrummet. Har det på datorn så jag kör igång lite här hemma innan jag provar på det bland folk! Hahahaha jag har ju som sagt ingen kordinationsförmåga så jag vill smyg träna lite.
Är lite avis på min syster som ska på jobb intervjuv i veckan (lycka till), jag vill oxå ha ett jobb! Hoppas hon får det så kan hon ju höra om dom behöver mer folk. Ja beroende på lön då! Vi kan ju inte förlora på att jag jobbar å han e pappa ledig. Nä funderar på om jag ska gå över till Jenny å röka lite innan csi börjar.
Ha det!

1 kommentar:

stjärnorna finns här! sa...

ja, det är ju dumt o komma hit, till hon som typ jämt har tråkigt^^