måndag 23 maj 2011

En skön känsla


Det känns så himla bra att jag har börjat jobba! Bara känslan av att jag kommer få lön igen är ju aldeless underbar. Senast jag hade det var åtta år sen. Har ju levt på lägsta mamma pengen så att nu få så mycket mer i månaden gör mig så himla glad.
Hade krångel med Tindra i går kväll, hon har inte krånglat någonting alls när jag har jobbat, å så e jag hemma igen. Då ska det börjas! Så typiskt. Hade inte sovit så mycket i går heller eftersom att jag var rädd för att inte kunna sova på kvällen då, så mitt humör var ju inte på topp. Aldeless underbart att få vara hemma å ta hand om en trottsig sex åring på kvällen (skrivet med mycket STOR sarkasm för den som inte insåg det !)
Har på det världens pms å mensvärk oxå! Underbart, helt jävla underbart e allt jag har att skriva om det.
Håller tummar å tår för att vi inte åker på kräk sjuka här hemma. Fabian var här å firade Bosse i lördags, han blev jätte dålig under söndagen! En annan kompis son hade oxå legat i samma under söndan. Jag dör, fast ska vi få det så får det komma nu. Ska jobba fredag å lördag. Har ingen lust att sjukanmäla mig när jag är ny vikarie. Det låter inget bra i chefens öron. Men det e klart, blir man dålig så blir man dålig.
Läste lilla lovis blogg i dag. Ganska så fachinerande (stavning?) läsning vill jag nog påstå! När jag såg videon å hörde låten " jag spottar aldrig ut min snus när jag suger k*k, blev jag en aningen konfundersam. Ska detta vara bra?
Men varför inte???? Jag lyssnar på Eddie Medusa som oftast bara sjunger runda ord, könsord å om brännvin. Jag lyssnar på Björn Rosenström som har en ganska barnslig typ av texter om än mildare än Eddie. Så varför skulle jag inte kunna lyssna på hennes musik å tycka den är bra? För att hon e tjej å sjunger sånt? Nääää det blir lite dubbelmoral tycker jag. Man får allt ge henne en chans och som sagt det är ju tur att smaken är som baken, DELAD!!!!! Å pryd det e jag inte. Gillade hennes blogg så jag ska nog gå å se henne live innan jag bestämmer mig helt.kräksjuka,

Inga kommentarer: