fredag 15 april 2011

Grattis till mig.


För det e ingen vanlig dag, för det e Ullrichas födelseda, hurra hurra hurra!!!!
Ja i dag blir jag 34 år. Gammal, jo jag vet, men än så länge har jag ingen åldersnoja. Den tar jag vid 40!
Efter som att jag då försöker förlora några kilon så blir det ingen tårta. TRÅKIGT!!!! Men det kompenserar jag med alkohol senare i kväll. Ska åka till kumla mina finaste. Jenny, Tilda, Johanna och så Helena som jag nyss lärt känna. Värdinna blir min underbara syster Weronicha. Jag hoppas på en trevlig kväll med mycket skvaller och skratt!

Mår bättre i dag än vid förra inlägget. Har pratat grundligt med personen i fråga och det blev bättre. Visst finns det saker att reda ut, något som vi båda lovat att jobba på. Om det inte funkar, nä då är det så. Men jag försöker att hålla ett gott hopp i mitt sinne för denna person och jag tycker verkligen om varandra.

Var på Marieberg med Jenny förut. (sitter mitt i natten och skriver detta så det inte blir förvirrande.) Det blev en liten mössa till Oskar (som jag tyvärr måste byta då jag trodde han hade pyggme huvud), lösnaglar, en tröja (49 kr på rea) och sen ett par svarta leggings (stavning????). Det har varit många kvällar nu som jag inte varit hemma. Två kvällar på raken var jag hos Tilda. Hon har färgat håret på mig. Först en färg som skulle bli mörk med lila inslag!!!!! Jag fick chock lila hår förutom där bak. Det blev brunt med röda slingor i! Så jag la i svart. Det lila lyser igenom lite men på ett snyggt sätt.

Känner mig lite trött i ögonen nu, så det blir nog till att sova efter att jag face bookat lite...
God natt.

Inga kommentarer: