måndag 30 augusti 2010

Jätte rädd!!!!I lördags hade jag hit min yngsta syster med son. Ungarna tittade på film å käkade godis i Tindras rum. Vi vuxna satte oss bekvämt i soffan med vårat godis och tittade på en film vi med. Fabian somnade i Tindras säng så Tindra kom ut och satte sig hos oss. Något jag nu vet att jag aldrig mer vill hon ska göra när jag kollar på något. Hon frågade om precis allt, jag höll på att bli tokig!!!!
Tilda och Fabbe gick hem när filmen var slut och Bosse följde dom eftersom att hon trodde att dom skulle bli överfallna i mörkret och spöregnet! Hahahaha vilken idiot går ut i piss väder för att slå ner nån med barnvagn? hon e för rolig hon! Medans Bosse var ute i regnet passade jag på att tända lite ljus i sovrummet och kröp ner under täcket. När han kom hem fick han den glada nyheten att han hade privilegiet att killa mig på ryggen (han e skylldig mig två killningar). Sagt å gjort. Men plöttsligt så insåg han att jag blöder! Jag fattade ingenting och frågade vad han menade, han sa bara igen ÄLSKLING DU BLÖDER!!!!
Då gick det upp ett ljus för mig.Jag for upp ur sängen och bara stirrade på den stora blod fläcken som var på lakanet! Sen for jag in i duschen, tvättade av mig och fick panik! Jag bara visste att nu var det dax för nästa missfall, jag hade känt som ett litet tryck över ärren av snitten jag gjort tidigare men trodde inte att det var något med bebisen. Så där står jag nu med binda och röker på balkongen medans jag inte kan sluta gråta. Bosse försökte trösta så gott han kunde och ville få mig att se lite ljusare på hela grejen, att det kanske inte alls var något fel. Men det var ingen ide att prata med mig. Jag tog en ångest tablett och la mig för att försöka sova. Jag kan ärligt säga att jag var vaken HELA natten! Somnade nån gång vid sju halv åtta. Sov till tio sen ringde jag kvinnokliniken avd.23 direkt jag vaknade! Dom bad mig komma in, ringde pappa som körde in mig. Efter en liten stunds väntan så blev det min tur. Hjärtat slog frivolter. Det var samma läkare som vid förra missfallet. Hon bad mig berätta och sen gjorde hon ultraljud. Efter en låååååååååång tids tystnad så sa hon att allt såg bra ut !!!! Men att det var min moderkaka som var lågt placerad och blockerade nånting (som jag ej minns vad det va) och att den låg och retade vid ärren från mina tidigare snitt. Vilket kan ge massvis med problem med blödningar. Dock var det inte så vanligt så här tidigt i graviditeten så hon ville hålla lite koll på mig i fortsättningen. Om jag får fler blödningar så måste jag åka in, annars skulle jag vänta på kallelse från specialist mödravården. Nu har jag kommit så långt som 15+3. Det går frammåt....