lördag 9 januari 2010

Bio

I dag har det varit en så fruktansvärt BRA dag. Jag och lille skrutten gick upp straxt efter klockan nio i morse, pluttan sov till elva! Inte så konstigt igentligen om man tänker på att hon krånglade tills klockan var över tolv på natten i går. Gav Rasmus lunch och sen stallde jag och Tindra oss i en dusch, det var dax att göra sig klar för eftermiddans stora äventyr. Ja för Tindra var det ett äventyr. Hennes första bio besök. Vi såg Alvin & gänget 2. Den var jätte rolig och jag började nästan gråta i salongen när jag tittade på henne. Hon satt där med sin popcorn kartong och sin dricka och hela hon lös av lycka. Det var länge sedan jag såg henne så glad och så avslappnad. Hon såg ut att växa flera meter nu när hon fick gå på bio med mamma!! Jag älskar henne så det gör ont i hela mig<3
Vi åt på burger king före. Tyvärr så missade vi bussen med bara ett par sekunder när vi skulle hem. Vi fick stå och vänta i nästan 20 minuter i kylan. Vet inte hur många grader det va nu i kväll men det var så pass att Tindra började gråta för att hon frös så mycket!! Tyckte så synd om henne där hon stod och skakade och tårarna rann.
Men nu sover hon sött i sin säng och drömmer förmodligen om bion eller den nya sängen hon ska få i morgon.
Ska försöka mig på att lägga till bilder här men när vet jag inte då jag som sagt inte fattar mig på sånna här tekniska prylar ; )

1 kommentar:

Weronicha Holm sa...

aaaaw... ja blir så glad när ja läser detta <3 massa kärlek te ER!!!! *love*